fbpx

PARK CIRCUS TOWNHOUSE

THE CHALLENGE

Our clients’ priority for their new kitchen was that it had to function, not just look good. The kitchen was part of the living space and the flow of the two areas had to work well. Attention to detail was key for every aspect of the design.

This was a renovation project for our client, the detail which they had put into the renovation for the property had to be extended to the finish of the kitchen.

THE OUTCOME

The client originally wanted a dining area at the window but also wanted a large island. Worktop and preparation space were very important to them, so the size of the island had to be right. Time was spent with the client to design this area and there had to be a few design options drawn up to show how the space and flow was going to work. The dining table at the window was going to impact on the size of the island, our client decided not to compromise on the island size and instead of a separate dining table kept the seating to the island.

One key feature would be the worktop which the client personally chose following a visit to the factory to select the perfect slab of granite for their kitchen. The under unit lighting really highlights how beautiful this stone is.

VISIT US

181 Hyndland Road
Glasgow, G12 9HT

FOLLOW US

 

 

VISIT US

181 Hyndland Road
Glasgow, G12 9HT

 

 

 

CONTACT US

01414734493
info@bauendesign.co.uk

 

 

 

FOLLOW US